Hogyan kell gondoskodni a haj tavasszal

Senki számára nem titok, hogy miután a súlyos téli fagyok haj különleges ápolást igényel védelmet. Ez nyert a hideg szél, éles hőmérséklet-csökkenés az utcán, illetve beltérben. Meg, persze, szinte minden téli hordunk kalapot, ahol a haj töredezett, anélkül, egyszerűen csodálatos. De van minden beállítva, ha betart néhány egyszerű szabályt, hogy tartsa be a tavasz. Tavaszi az idő, az újjászületés, amikor minden lány álmodik a változások. Start ezek a változások egy új frizura–, hogy miután egy hideg téli ajánlott, hogy szabadulj meg a száraz ér véget. Ez nem egy jó ok arra, hogy változik a kép, amely kiválasztható a segítségével egy profi stylist, az általában a tavaszi-nyári 2011. Szakértők azt javasolják, hogy a frizura, hogy le vannak vágva a végei nem kevesebb, mint havonta egyszer, ha rövid, de minden három hónapban, ha ez hosszú.

Ne feledje, hogy a feltétel a haj tükrözi az Általános állapot a sz ervezet, amely nagy szüksége van a vitaminok, a tél után. Ezért szüksége van az egészséges élelmiszer, illetve rengeteg gyümölcsöt, zöldséget a menü gombot, majd Kiegészítés a vitaminok, aki harcolt ki, nem csak, hogy helyreállítsa a használhatósági, hanem a szépség, a hajad. Rengeteg bituminoznye gyümölcs.hihetetlenül finom ajándék komplexek, amelyek kifejezetten a haj növekedését, a köröm.

Ne felejtsd el, más esetekben, táplálja a hajat, hogy kényeztesse magát egy speciális maszk megfelelően kiválasztott mind a funkciók, mind pedig a fejbőr. Alkalmazni ezeket a maszkokat, legalább egyszer egy héten, akkor gyorsan észre a pozitív hatás. Ezen kívül, a balzsam minden mosás, miközben alkalmazása sampon, hogy egy könnyed masszázs a fejbőr ügyében, 2-3 percig – ez növeli a vér áramlását a bőr, pozitívan befolyásolja a haj növekedését.

Ha törés, hajhullás, amely után a téli időszakban gyakori, fordítson különös figyelmet arra, hogy a választás egy fésűt.

Annak ellenére, hogy a modern straighteners, valamint hajszárító beépített a legújabb technológiák, hogy minimálisra csökkentsék a kockázatot, kár, hogy a haj, ez a tavasz nem szabad figyelmen kívül különleges védőfelszerelés a stílus hajvágás. A téli védelme gyengült haj, a negatív hatások a magas hőmérséklet, hogyan kell tárolni díszített, a haja hosszú ideig. Hogyan törődik a haj

  1. hiba: Rossz választás sampon

Nagyon fontos, hogy gondosan válassza ki a sampont. Haj stílus a fő tényező, ha vásárol egy sampont. A megfelelően kiválasztott termék zagrozi haj.

  1. Túl gyakran/ritkán mosás

Takarítás attól függ, hogy a jellemzők haját, majd írja be a víz. Zsíros haj mosás 1-2 napig, majd a vékony kevesebb.

  1. A nem megfelelő sampon használata

A hibát, azt gondolva, hogy ha több haj, a haj lesz tisztább. Az összeg attól függ, hosszú haj. Idővel mindenki megtanulja, hogy válassza ki az optimális számát. Fontos azonban, hogy raspini mosás előtt tükrözik. A dörzsölés válik, lágy masszázs mozgások, amelyek tükrözik a gyökerek.

  1. Rossz hőmérséklet

Ne mossa meg a haját a nagyon forró víz avrina haj teszi a fejbőr, hogy készítsen még több faggyút. A víz kellemesen meleg vagy forró.

  1. Helytelen szárítás

Gyakran azonnal fürdés után viveme nedves haját egy törülközőt – ez egy gyakori hiba. Grobet, haulien szöveteket károsítja a hajat, ami több, sebezhető, ha nedves, továbbá akkor vezet electritian. Sokkal jobb, ha mosás után a hajadat, hogy ez obiem a régi pamut panelka.

  1. “Devushka” razresevanje

Soha nem oldja meg a hajam, amíg nedves. Először is, oszd meg az ujjaiddal, de jobb, ha várni, amíg megszárad. Ha nem, akkor használjon egy nagy fésű, vigyázva, hogy ne távolítsa el.

  1. Ne vigyük túlzásba a Hajsütő vas, valamint hajszárító

Gyakori használata Hajszárító, valamint Curling vasaló száraz a hajad, majd kezdődik törik könnyen. Ha létrehozni gyakran megteszik a hővédő spray-t.

  1. Kövesd a diétát

Rossz, kiegyensúlyozatlan étrend, azonnal tükröződik a feltétele a haj. A jó egészség fontos, hogy a kalcium, a vas, valamint a telítetlen zsírok, fehérjék.

  1. Resort a barátom

A tippek kell venni, körülbelül minden két hónapban. Így osvezavanje haj, hogy megvédje a forgácsolás.

  1. Nem hazugság az oldott haj

Annyira megszoktuk, hogy kicsi a filmzitate, rajzok, az alvó szépségek az oldott haj, a haj Roshi, zavaros neponatno, nehéz razresevanje csomópontok. Szóval, ha a haj közepesen hosszú, a legjobb, ha fésű egy laza lófarokba, vagy egy zsinór szőni.